Trump uimește încă o dată. Declarația președintelui american care s-a viralizat

Trump uimește încă o dată. Declarația președintelui american care s-a viralizat

Donald Trump uimește din nou. La 100 de zile după ce a devenit președintele Statelor Unite ale Americii, el a oferit un interviu jurnaliștilor de la Reuters în care a făcut mai multe declarații surprinzătoare.

Președintele american se plânge de noul său job și recunoaște fără menajamente că îi este dor de vechea lui viață, înainte să se mute la Casa Albă și să aibă așa de multe responsabilități.

"Îmi iubeam fosta viaţă, aveam atât de multe chestii care mergeau pentru mine. Asta implică mult mai multă muncă decât fosta mea viaţă, Credeam că va fi mai uşor", a declarat preşedintele Statelor Unite. 

Donald Trump  este un magnat miliardar american, vedetă de televiziune, politician și actualul președinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost candidatul republican și a fost ales al 45-lea președinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016, învingând pe contracandidatul democrat Hillary Clinton; a preluat oficial mandatul de președinte pe 20 ianuarie 2017, succedându-l pe Barack Obama. La cei 70 de ani ai săi, Trump este cea mai în vârstă persoană care își asumă președinția Statelor Unite.