Cea mai mare CONSPIRAȚIE din ultimii 2.000 de ani! Oamenii de știință sunt bulversați

Cea mai mare CONSPIRAȚIE din ultimii 2.000 de ani! Oamenii de știință sunt bulversați

Codurile, subiectele religioase, istorice, din domeniul artei şi al arhitecturii - dezvăluite de un american celebru - i-au facut chiar și pe cei mai documentați cercetători să-și pună întrebări în legătură cu adevăruri pe care le credeau absolute

Cea mai mare conspirație din ultimii 2.000 de ani – Codul lui da Vinci!

„Sper din toată inima ca această adaptare a cărții mele să trezească în cei tineri aceeași bucurie pe care am simțit-o eu atunci când am explorat istoriile secrete și misterele lumii în care trăim“, scrie Dan Brown în prefața celei mai noi ediții a „Codului lui da Vinci”, carte oferită la noi de Editura RAO.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cea mai mare conspirație din ultimii 2.000 de ani face subiectul thrillerului care a reușit să producă rumoare chiar și în cercurile oamenilor de știință. Dan Brown a anunțat deja data lansării următorului roman, Origin, în luna septembrie 2017. În România, romanul va fi în librării în noiembrie 2017.

Ediția nouă a „blockbusterului perfect“ (The New York Times) debutează cu un cuvânt-înainte al autorului care crede că această versiune a bestsellerului li se potrivește atât tinerilor, cât și adulților.

„Un blockbuster perfect. Un thriller deștept, care te ține cu sufletul la gură. De la apariția cărților lui J.K. Rowling încoace, niciun autor nu și-a mai încântat atât cititorii, conducându-i într-o cursă plină de surprize și adrenalină“ - The New York Times

„Te captivează, se citește cu sufletul la gură. O foarte bună adaptare!“ - Kirkus Reviews Online

DESPRE AUTOR: Dan Brown este unul dintre cei mai apreciați scriitori din lume. Autor de bestselleruri, printre care Codul lui da Vinci, Îngeri şi Demoni, Inferno, Simbolul pierdut sau Fortăreața digitală, Dan Brown a fost numit unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume, de revista Time, în 2005. Romanele lui au fost publicate în 54 de limbi cu un tiraj de peste 200 de milioane de exemplare.