Maria Șarapova a primit deja wild-card-uri pentru a participa la trei turnee. Când va reveni rusoaica în circuitul WTA

Maria Șarapova a primit deja wild-card-uri pentru a participa la trei turnee. Când va reveni rusoaica în circuitul WTA

Maria Șarapova va reveni în circuitul WTA pe data de 26 aprilie, după după suspendarea de 15 luni în urma dopajului. Wtatennis.com a anunțat deja care vor fi primele trei turnee la care va lua parte rusoaica.

Site-ul oficial al Asociației a precizat că suspendarea Șarapovei se va încheia, oficial, pe 26 aprilie. Cu toate acestea, solicitarea ei de a primi un număr nelimitat de wild-card-uri a fost acceptată, și astfel, tenismena va reveni în circuit. „Masha”  a primit, până acum, trei wild-card-uri, la turneul Premier de la Stuttgart, la cel Premier Mandatory de la Madrid și la cel Premier 5 de la Roma, competiții ce se vor desfășura pe zgură. Însă, rusoaica se pare că nu va fi primită la Roland Garros, deoarece organizatorii Marelui Șlem parizian nu vor să-i acorde jucătoarei un wild-card.

„Câștigătoare a cinci turnee de Grand Slam, Maria Sharapova va putea juca în turneele WTA începând de miercuri, 26 aprilie, după suspendarea de 15 luni.

Fostă campioană de Grand Slam și câștigătoare a Turneului Campioanelor, Sharapova a solicitat și a primit un număr nelimitat de wild-card-uri, inclusiv pe cel de la Porsche Tennis Grand Prix (de la Stuttgart), acolo unde rusoaica își va face revenirea.

Ne puteți urmări și pe Google News

În conformitate cu regulamentele WTA și ale Programului Anti-Doping din Tenis, Sharapova poate participa la turneu, în săptămâna în care suspendarea ei va expira, ceea ce înseamnă că primul ei meci poate fi programat în ziua în care își poate face revenirea în competiție.

Primul tur la Porsche Tennis Grand Prix se va desfășura pe durata a trei zile. Astfel, fostul lider mondial poate accepta wild-card-ul atât timp cât i se va oferi posibilitatea de a juca primul meci miercuri, 26 aprilie”, a anunțat WTA pe site-ul oficial.