Băsescu se DEZLĂNȚUIE. Fostul președinte al României, atac fără precedent la Kovesi. “A fost un atentat la viaţă”

Băsescu se DEZLĂNȚUIE. Fostul președinte al României, atac fără precedent la Kovesi. “A fost un atentat la viaţă”

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un nou atac la adresa Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA. Băsescu a criticat în termeni duri modul în care procurorii anticorupție își desfășoară activitatea, după ce judecătorii au decis să desfiinţeze pur şi simplu rechizitoriul procurorilor din ultimul dosar ANRP şi să îl respingă.

"Dosarul ANRP a fost restituit pentru că se contrazic procurorii. Sunt neconcordanţe grosolane. E o înscenare ordinară”, a declarant fostul președinte la România TV.

“Eram cu soţia atunci când a fost arestată preventiv Crinuţa Dumitrean. M-a întrebat soţia ce inimă are judecătorul care a băgat în arest o femeie însărcinată în luna a opta. Putea să o lase în arest la domiciliu. I-am spus soţiei că e o femeie, Mariana Ghena. A fost un atentat la viaţă, la viaţa acelui copil nenăscut. Barbarismul punerii în arest preventiv a unei femei în luna a opta. A fost un dosar falsificat sub semnătura doamnei Kovesi. E atât de prost rechizitoriul că a fost respins definitiv. Aici arătăm câinoşenia lor. O bagi gravidă într-un arest cu WC turcesc. E o acţiune de tip mafiot a DNA în multe cazuri. Aici e o urâţenie sufletească şi la Ghena, şi la şefa DNA. Ce urâţenie sufletească.", a mai adăugat Băsescu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News