A lovit un jucător și în perioada în care antrena la Iași

A lovit un jucător și în perioada în care antrena la Iași

Leo Grozavu nu este la primul incident de acest gen. În 2011, atunci când antrena formația CSMS Iași, tehnicianul a avut un conflict cu fotbalistul Narcis Bădic, pe care l-a agresat fizic. Martorii au povestit că jucătorul a vărsat și ceva sânge, dar Grozavu a negat.

„Am avut un incident cu Narcis Bădic, dar nu este adevărat că i-a dat sângele de la o lovitură a mea. Miam cerut și eu scuze, și-a cerut și el. A greșit și jucătorul, care nu a fost respectuos, am greșit și eu”, a spus tehnicianul, la vremea respectivă.

Delio Rossi l-a bătut pe Ljajici și a fost pus pe liber

Altfel, mai mulți jucători care au lucrat cu Grozavu s-au plâns din cauză că antrenorul îi înjură ca la ușa cortului. În fotbalul de înalt nivel, un incident asemănător s-a petrecut în 2012. Delio Rossi o pregătea pe Fiorentina și în timpul unei partide de campionat, cu Novara, a sărit cu pumnii pe Adem Ljajici. Sârbul fusese schimbat și i-a cerut socoteală antrenorului. Rossi n-a înghițit afrontul și l-a altoit pe fotbalistul său, fără menajamente. La doar două ore după memorabilul scandal, surprins de camerele tv, conducerea echipei toscane l-a concediat pe Delio Rossi.

Ne puteți urmări și pe Google News