Ar fi CĂSĂTORIA ANULUI. Paparazzi au surprins DOVADA

Ar fi CĂSĂTORIA ANULUI. Paparazzi au surprins DOVADA

A fost ministru, parlamentar, șef de partid și consilier al șefului statului; multă vreme cea mai invidiată, temută sau detestată femeie din politica românească. Apoi a pierdut aproape tot - locul în Parlament, soțul, o vreme chiar libertatea. A trecut peste toate și acum se pregătește din nou de măritiș.

Fotografii WowBiz.ro au surprins-o pe Elena Udrea, alături de iubit, într-un magazin de bijuterii, pe când proba inele și verighete, semn că relația cu Adrian Alexandrov trece într-o nouă etapă. Informațiile sunt cu atât mai credibile cu cât cei doi îndrăgostiți se afișează tot mai de împreună, după o perioadă în care fostul ministru al Dezvoltării a preferat discreția.

În plus, în noiembrie anul trecut, ea declara, într-o emisiune TV, că dacă iubitul ei o va cere de soție, va răspunde afirmativ. Mai mult, Elena Udrea, care nu a avut copii în prima căsătorie, spunea că și-ar dori să fie mamă de gemeni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actualul iubit al Elenei Udrea, cu zece ani mai tânăr decât politiciana, este un fost manechin, care lucrează în prezent ca broker imobiliar în zona de nord a Capitalei, are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca și o mașină de lux.