Ianis Hagi a marcat sub privirile „Regelui”. Gică Hagi a fost prezent la meciul Fiorentinei | FOTO

Ianis Hagi a marcat sub privirile „Regelui”. Gică Hagi a fost prezent la meciul Fiorentinei | FOTO

Ianis Hagi continuă să sclipească la echipa de tineret a Fiorentinei. Românul în vârstă de 18 ani a spart gheața la început de an, după ce a marcat şi a dat o pasă decisivă, în primul meci din 2017, în semifinalele Cupei Primavera, împotriva celor de la Vintus Entella (echipă pentru care evoluează şi alt fotbalist român, George Ganea, fiul fostului fotbalist, Ionel Ganea), scor 2-2.

Ianis a înscris când trupa sa era condusă cu 0-1, și a fost decisiv și la golul secund al echipei sale, după ce i-a centrat perfect lui Mosti, care a stabilit scorul final de 2-2. În cazul în care Fiorentina va trece, în retur, de Estella, gruparea „Viola” se va duela mai departe cu AS Roma sau Inter. 

Program special de pregătire

La acest meci a luat parte, din tribune, și Gică Hagi. În urmă cu câteva zile, Ianis a fost urmărit în timpul unui antrenament și de Gică Popescu. Atunci, „Baciul” a discutat despre mijlocașul român cu directorul general al clubului toscan. În urma acelui dialog, fostul căpitan al „Generației de Aur” a declarat că Ianis are un program special de pregătire pentru a se acomoda mai repede stilului de joc din Italia. Mai mult, Ianis Hagi a acumulat în tricoul Fiorentinei 13 meciuri, a marcat 4 goluri şi a dat 2 pase decisive. 

Ne puteți urmări și pe Google News

(FOTO: Firenzeviola.it )