SECRETE MURDARE la INSULA IUBIRII. Un fost concurent acuză. ”Ar călca pe CADAVRE pentru bani!”

SECRETE MURDARE la INSULA IUBIRII. Un fost concurent acuză. ”Ar călca pe CADAVRE pentru bani!”

Fost concurent la "Insula Iubirii", Valentin Răzvan, a ”tunat și fulgerat” într-o postare pe Facebook, arătând cu degetul spre secrete murdare din ”bucătăria” show-ului Insula iubirii. El a vorbit despre cum erau tratați toți participanții pe întreaga durată a filmărilor, acuzându-i pe producători de ”practici neortodoxe”. ”Ar călca pe cadavre pentru bani”.

Valentin Răzvan povestește despre cum erau tratați participanții în Thailanda și cum a primit mesaje de amenințări odată cu întoarcerea sa în țară.

”Intoarcerea din Thailanda! O experienta foarte frumoasa (dar oamenii din spatele emisiunii ar calca pe cadavre pentru bani, nu am crezut vreodata ca pot exista asa oamenii ca producatorii din spatele emisiunii). PS nu ma mai deranjati cu telefoane si mesaje! V-ati batut joc de noi acolo si pe parcursul difuzarii emisiunii! Va multumesc pentru intelegere!”, a scris Valentin Răzvan pe pagina sa de Facebook.

Într-o altă postare, fostul concurent povestește cum a primit amenințări de la diferite persoane pentru a vorbi despre cele întâmplate în Thailanda.

Ne puteți urmări și pe Google News