Tâlharul din Alba Iulia, prins cu ajutorul rețelelor de socializare

Tâlharul din Alba Iulia, prins cu ajutorul rețelelor de socializare

Apar detalii interesante despre prinderea tâlharului din scara de bloc, care a lovit o tânără cu bestialitate pentru a-i fura telefonul și portmoneul. Se pare că ideea unui fost polițist din Alba Iulia a fost decisivă în acest caz: omul legii a pus filmarea pe Facebook și și-a rugat prietenii să o distribuie. Pe fir au intrat, apoi, trei agenți pe care MAI i-a felicitat public.

Nicolae Tiberu Drăgoi, din Alba Iulia, surprins de o cameră de luat vederi în timp ce lovea cu bestialitate și jefuia o tânără de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia, este un individ extrem de periculos.

În trecut a fost condamnat, în total, la peste 11 ani de închisoare, pentru fapte comise cu violență asupra femeilor. În 2012 a încercat să violeze o taximetristă, dar pentru că nu a reușit, i-a furat mașina. În timp ce gonea cu autoturismul însușit, Drăgoi a încercat să ademenească o altă femeie în vehicul, iar când aceasta a refuzat a lovit-o cu pumnii în față.

În aceeași noapte a fugit în Grecia, unde a atacat, din nou, o femeie, pe care a bătut-o cu pumnii, i-a furat două telefoane mobile și câteva sute de euro. Pentru fapta sa a fost condamnat în Grecia la peste 7 ani de închisoare, iar în România a fost dat în urmărire. Condamnarea a venit în 2015.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din păcate, Drăgoi a fost eliberat condiţionat din penitenciar în 15 septembrie 2018, acesta beneficiind de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

După două luni de libertatea, pe 17 noiembrie, bestia a recidivat. O tânără lovită puternic la cap a ajuns la Camera de Gardă a spitalului Județean Alba Iulia, acuzând pierderi de memorie. Medicii au alertat poliția și, astfel, s-a făcut legătura între video-ul postat de un fost polițist pe Facebook și victimă. Apoi, trei agenți ai IPJ Alba Iulia au reușit să-i dea de urmă bestiei și să o aducă în arest. MAI a felicitat, tot pe Facebook, polițiștii implicați, publicând o poză cu aceștia.

Victima se află în continuare internată la secția Neurologie.