Nunta secolului! N-o să vă vină să credeți cine a pus capăt burlăciei!

Nunta secolului! N-o să vă vină să credeți cine a pus capăt burlăciei!

Adolescentele și tinerele din lumea întreagă plâng pe la colțuri. Justin Bieber și Hailey Baldwin confirmă că s-au căsătorit. Ea și-a schimbat numele de pe Instagram în Hailey Bieber.

Justin Bieber a distribuit o fotografie în care cei doi se țin de mână. Justin Bieber scrie la explicații mesajul „Soția mea este minunată.”, scrie BBC News.

 

Hailey, care are 15,4 milioane de urmăritori pe Instagram, și-a schimbat atât numele cât și biografia. Modelul de 21 de ani și superstarul pop s-au căsătorit în secret în septembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zvonuri de acum două luni!

Zvonurile spuneau că cei doi s-au căsătorit la New York, în urmă cu două luni, dar Hailey a negat informația la acea vreme. Hailey și Justin, în vârstă de 24 de ani, au anunțat că s-au logodit în iulie, scrie Libertatea.

 

Justin a scris pe Instagram: „Hailey sunt atât de îndrăgostit de tot ce însemni tu”. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas.

 

TMZ scrie că Hailey a luat decizia de a-și afișa noul nume deoarece a depus deja documentele pentru a-l face marcă înregistrată. Hailey a fost văzută purtând numele de Bieber pe spatele unei jachetei denim la un eveniment Levi's din New York City.