Gheorghe Hagi, ATAC la adresa UEFA. „Să primim și noi câte 40-50 de milioane. Pentru mine e discriminare”

Gheorghe Hagi, ATAC la adresa UEFA. „Să primim și noi câte 40-50 de milioane. Pentru mine e discriminare”

Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, este nemulțumit de criteriile după care funcționează fotbalul european.

Gheorghe Hagi a declarat că și-ar dori ca și clubul său să primească sume consistente din partea UEFA. Antrenorul formației FC Viitorul consideră că fotbalul românesc este discriminat, pentru că trebuie să treacă prin 3 tururi preliminare în drumul către grupele Ligii Campionilor sau Ligii Europa.

„Să primim și noi câte 40-50 de milioane de la UEFA. Pentru mine e discriminare. Să avem și noi o echipă direct în Liga Campionilor. Suntem o țară cu tradiție, dați-ne bani, pentru că avem nevoie de finanțare. Reflectați la asta! Mă duc eu și să îmi dea mie explicații când ne aruncă 3 tururi în calificări. Bugetul e important, trebuie să fie bani. Jucătorii valoroși costă bani. Hai să ne unim odată, să arătăm că și noi din Est suntem buni. Trebuie să avem un cuvânt de spus, noi am jucat la cluburile mari. Altfel, facem o competiție doar între cei din Est, să ne lase în pace", a afirmat Hagi.

Ne puteți urmări și pe Google News