Discurs despre fericire într-un hangar

Discurs despre fericire într-un hangar

Stefan Sagmeister, unul dintre cei mai apreciaţi designeri ai lumii, vine pentru prima dată în Europa de Est, la Timişoara. Joi el va conferenția într-un hangar al Aeroportului ultilitar Cioca (Calea Torontalului, DN 6, km 3), cu ocazia celei de-a patra sesiuni Inspire Other Travelers 2018. Printre avioane, accesorii și unelte participanții vor auzi un discurs cu inspirație despre Frumusețe și Fericire.

Evenimentul va începe la ora 18.00 și se va încheia la ora 23.00. “Îl considerăm un model pe Stefan Sagmeister. L-am invitat la Timișoara pentru că este o persoană care crede în valori precum autenticitate, etică, promovează educația și dăruirea. Își alege proiectele ținând cont de impactul lor și nu de prețul lor. De ani buni, și-a împărțit activitatea astfel încât să ofere cât mai mult din experiența sa: 25% - contracte comerciale, 25% - susținerea artei, 25% - susținerea științei și cercetării, 25% - susținerea unor cauze sociale”, a spus Iozefina Tudor, unul dintre fondatorii Inspire Other Travelers.

Stefan Sagmeister vine la Timișoara prin implicarea companiei ZF Group România, care își propune să promoveze acțiunea, creativitatea, ca urmare a educației și gândirii inovatoare.

“Împreună propunem o ediție cu îndemnul: see.think.act. inspire, cu dorința de a vedea în jurul nostru cât mai mulți oameni dornici să împărtășească propria experiență pentru a construi o lume în care se manifestă colaborarea, conectarea cu ceilalți, condiţii importante pentru a ne simţi în siguranţă”, a transmis Iulia Viaşu, HR Manager ZF Group România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stefan Sagmeister a colaborat cu clienţi precum Rolling Stones, Jay-Z, HBO, Muzeul Guggenheim, Muzeul de Artă Modernă New York. A câștigat două premii Grammy și, practic, fiecare premiu important de design internațional.

A vorbit de 5 ori la TED Official, ceea ce îl face unul dintre cei 3 cei mai invitați speakeri la acest eveniment. Cărțile lui se vând în mii de exemplare, iar expozițiile lui au fost găzduite de cele mai mari muzee din întreaga lume. Expoziția sa ’The Happy Show' a atras peste jumătate de milion de vizitatori, devenind astfel cel mai vizitat show de design grafic din lume.

Născut în Austria, a obținut Masterul în Arte la Universitatea de Arte Aplicate din Viena și un Master la Pratt Institute din New York.