O multinațională a investit 14 mii de euro în Neonatologia din Lugoj

O multinațională a investit 14 mii de euro în Neonatologia din Lugoj

Saloanele de la Spitalul Municipal din Lugoj au fost renovate, cu bani alocați de o multinațională. Este vorba de două încăperi care deservesc secția de Neonatologie a spitalului, unde compania a investit 14.000 de euro.

Cele două saloane ale secției de neonatologie se găsesc într-o clădire istorică, ce nu a mai fost renovată de peste 30 de ani.  Pe lângă faptul că încăperile destinate copiilor nu erau conforme cu normele UE, saloanele erau și ele într-o avansată stare de degradare. La Spitalul Municipal din Lugoj se înregistrează peste 600 de nașteri în fiecare an. Cu banii primiți au fost înlocuite ferestrele, ușile, caloriferele, instalația electrică și grupurile sanitare. Managerul spitalului susține că sponsorizările sunt mai utile deoarece cu banii primiți s epoat face rapid lucrările necesare, fără să mai fie necesară parcurgerea birocrației obișnuite.

Pe de altă parte, gestul companiei vine în momentul în carte aceasta a solicitat municiaplității concesionarea unui teren, pentru a-și extinde activitățile.

 

Ne puteți urmări și pe Google News