TRAGEDIE pentru un fost fotbalist român. Băiatul său, în vârstă de 14 ani, A DECEDAT

TRAGEDIE pentru un fost fotbalist român. Băiatul său, în vârstă de 14 ani, A DECEDAT

Denis Pașcovici, fiul fostului fotbalist dinamovist, Cosmin Pașcovici, a decedat, joi, la vârsta de 14 ani. Puștiul suferise 17 operații pe creier.

Cosmin Pașcovici (40 de ani), fost fotbalist la Farul Constanța, Dinamo sau UTA, trece prin momente cumplite. Fiul său, în vârstă de 14 ani, a decedat, joi, anunță pagina de Facebook a echipei naționale a României. Denis a suferit de-a lungul scurtei vieți 17 operații pe creier, prima intervenție chirurgicală având loc la vârsta de 2 ani.

„În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România. Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a naționalei României. Pașcovici a înregistrat un mesaj îndreptat către „tricolori”, înaintea confruntării cu Lituania - România, în care le-a cerut elevilor lui Cosmin Contra să câștige jocul de joi seară.

Ne puteți urmări și pe Google News