Copiii și-au descoperit pasiunea pentru sport

Copiii și-au descoperit pasiunea pentru sport

Câteva sute de copii au făcut mișcare, în weekend, în Parcul Sebastian din București, datorită proiectului Nadia Sports Experience - Experience – Pașaport pentru sport în sectorul 5”.

Nadia a folosit modelul Oklahoma

Sâmbătă și duminică, copiii, însoțiți de părinți au încercat să-și găsească abilitățile sportive, îndrumați de antrenori specializați în gimnastică artistică, aerobica și ritmică, handbal, volei, atletism, rugby, lupte greco-romane s au judo. Evenimentul s-a bucurat și de participarea Nadiei Comăneci. Cea mai mare gimnastă din istorie a dorit să organizeze la București un festival asemănător celui pe care în coordonează anual la Oklahoma.

„Prin sport și mișcare copiii pot deveni oameni sănătoși, cu un psihic solid. Studiile arată că activitatea fizică îi ajută pe cei mici să fie atenți la ceea ce fac la școală. Îi ajută să se concentreze și să se autodisciplineze și intelectual. Eu mă bucur că reușesc să fac un proiect asemănător festivalului pe care îl organizez în fiecare an la Oklahoma”, a afirmat „Zeița de la Montreal”.

Ne puteți urmări și pe Google News