Simona Halep, dureri de spate înaintea debutului la Wuhan

Simona Halep, dureri de spate înaintea debutului la Wuhan

Românca s-a resimțit, ieri, în timpul unei ședințe de pregătire ce a precedat startul în cadrul turneului din China. Lidera WTA a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Simona Halep se pregătește pentru ultima parte a sezonului în circuitul profesionist.

 

Intră direct în turul al 2-lea

Ne puteți urmări și pe Google News

Lidera ierarhiei mondiale se află în China, acolo unde va participa la turneul de Wuhan (24 - 30 septembrie). Sportiva din Constanța este calificată direct în turul al 2-lea și va urma să evolueze împotriva învingătoarei din partida disputată de slovacele Magdalena Rybarikova (locul 35 WTA) şi Dominika Cibulkova (30 WTA).

 

Posibilă reîntâlnire cu Daria Kasatkina

Mai departe, dacă se va califica, românca ar putea să întâlnească o adversară aflată în mare formă: Daria Kasatkina (13 WTA). Anul trecut, rusoaica a întâlnit-o pe tenismena „tricoloră” în turul al 2-lea de la Wuhan și s-a impus categoric, în două seturi, scor 6-2, 6-1.

 

A avut probleme cu spatele

Simona a avut probleme, ieri, în timpul ședinței de pregătire. Ea s-a antrenat alături de cehoaica Petra Kvitova (5 WTA) și la un moment dat a acuzat dureri puternice la spate. Staff-ul medical și kinetoterapeutul au intervenit și au reușit s-o repună pe picioare pe Halep. La Wuhan, Simona a înregistrat cele mai bune rezultate în 2014 și 2016, atunci când a reușit să ajungă până în penultimul act al competiției din China.