„Munti” a revenit în fotbal, la Concordia

„Munti” a revenit în fotbal, la Concordia

După mai bine de trei ani în care s-a confruntat cu mai multe probleme personale, fostul mare internațional Dorinel Munteanu (50 de ani) s-a implicat din nou în fotbal. „Munti” a bătut palma cu Concordia Chiajna, echipă ce a renunțat recent la serviciile tehnicianului Ionuț Badea.

Acord cel puțin până la finalul sezonului „

Ne-am înțeles, iar acum definitivăm actele. Dacă, Doamne, ferește, nu apare ceva total neprevăzut, Dorinel Munteanu este antrenorul nostru până la finalul actualului campionat, plus opțiune pentru încă un sezon”, a precizat, ieri, Cristian Tănase, preşedintele celor de la Concordia. Edi Iordănescu a fost prima opțiune a conducătorilor Concordiei, însă negocierile nu au ajuns la un numitor comun.

Dacă nici Munteanu nu ar fi acceptat, atunci „galben-verzii” ar fi optat pentru Cristiano Bergodi, Vasilie Miriuță sau Claudiu Niculescu. Ultima dată când Dorinel Munteanu a antrenat în primul eșalon din România a fost în martieaprilie 2015, când a pregătit-o 10 etape pe Astra Giurgiu. În 2011, legendarul component al „Generației de Aur” a câştigat ca antrenor titlul de campion cu Oțelul Galați.

Ne puteți urmări și pe Google News