Documentar INEDIT despre FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ. Prințul HARRY este ÎNSPĂIMÂNTAT de REGINA ELISABETA

Documentar INEDIT despre FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ. Prințul HARRY este ÎNSPĂIMÂNTAT de REGINA ELISABETA

Deși sunt o familie unită, nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, Prințul Harry recunoaște că are atacuri de panică atunci când se întâlnește cu bunica sa la Palatul Buckingham.

În documentarul „Queen of the World”, filmat în culisele familiei regale britanice, noul Duce de Sussex, Harry, le mărturisește vizitatorilor că devine agitat în prezența bunicii sale, Regina Elisabeta.

„Voi ați petrecut mai mult timp la Palatul Buckingham decât mine și vă aflați aici de doar două săptămâni”, spune Harry unui grup sosit din Caraibe.

„V-ați întâlnit cu Regina până acum? Dacă o întâlniți din întâmplare pe holuri, nu intrați în panică. Știu că așa veți face. Cu toții pățim asta.”, spune Prințul Harry în documentar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Claudine Jeffrey, sosită din Antigua pentru a lucra la Palatul Buckingham, spune în filmul documentar: „Este un loc distractiv în care să lucrezi. Pot spune că este ca o aventură zilnică, pentru că zilnic ceva este diferit. Niciodată nu faci același lucru. Nici în cele mai frumoase vise nu mi-am imaginat că voi lucra la Palatul Buckingham.”

Filmările pentru documentar au durat mai bine un an și prezintă o perspectivă unică a rolului Reginei Elisabeta pe scena politică a lumii și moștenirea pe care o transmite membrilor mai tineri ai familiei regale, scrie dailymail.co.uk.