SCANDAL URIAȘ în POLITICĂ. PRACTICA PSD, contestată VIOLENT de OPOZIȚIE

SCANDAL URIAȘ în POLITICĂ. PRACTICA PSD, contestată VIOLENT de OPOZIȚIE

Liderii PSD sunt implicați într-un nou scandal de amploare pe scena politică. După conflictul dintre Dragnea și Gabriela Firea, care zguduie din temelii partidul social-democrat, Robert Turcescu face acuzații grave la adresa PSD.

Robert Turcescu, reprezentant al PMP, a dezvăluit modul în care decurge, de fapt, negocierea posturilor în Biroul Permanent al Camerei Deputaților.

„Ca sa vedeti, daca mai era nevoie, cit de mizerabili pot fi pesedistii, iata cum arata "negocierea" posturilor in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor in sesiunea septembrie-decembrie 2018! Practic, PMP ramine din nou fara NICIUN LOC in BP, asa cum se intimpla de la inceputul acestei legislaturi. De remarcat cum in dreptul partidelor din coalitia PSD-ALDE-UDMR-Minoritati procentele se rotunjesc "in sus", in vreme ce in dreptul PMP, PNL si USR procentele se rotunjesc "in jos". Actuala configuratie a fost acceptata de PSD-ALDE-UDMR-Minoritati, in vreme ce PMP-PNL-USR au refuzat sa semneze aceasta mizerie! De notat ca la inceputul sesiunii precedente, in Comitetul Liderilor, pesedistii mai ca se jurau ca din aceasta toamna va avea si PMP un loc in Biroul Permanent. Dar astia mint si fura cum respira, ce pret sa pui pe cuvintul lor...”

 

Ne puteți urmări și pe Google News