Scene ca în VESTUL SĂLBATIC în ROMÂNIA: FOCURI de armă asupra unui TREN. VIDEO

Scene ca în VESTUL SĂLBATIC în ROMÂNIA: FOCURI de armă asupra unui TREN. VIDEO

O scenă desprinsă din Vestul Sălbatic american a avut loc pe o cale ferată din România. Potrivit martorilor aflați în tren, asupra vagoanelor au fost trase mai multe focuri de armă.

Conform călătorilor, focurile au fost trase imediat după ce garniture a părăsit gara din Colîan, județul Caraș-Severin, scrie cotidianul.ro.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, miercuri seara Poliția Transporturi Feroviare Reșița a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16.113 Timișoara – Reșița, s-a tras din exterior un posibil foc de armă. Automotorul aparține unui operator privat, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wb3q2AEWmLs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News

“Echipa operativă deplasată la fața locului, din care a făcut parte și un polițist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, potrivit IPJ Caraș-Severin.

În vagonul asupra căruia s-a tras se aflau aproximativ 30 de oameni și potrivit poliției nicio persoană aflată în tren nu a fost rănită.