Exorcizarea care a făcut ocolul lumii: mamă şi fiică scăpate de 7 DEMONI SCOŞI. Un BLESTEM TERIBIL s-a abătut asupra lor

Exorcizarea care a făcut ocolul lumii: mamă şi fiică scăpate de 7 DEMONI SCOŞI. Un BLESTEM TERIBIL s-a abătut asupra lor

Iubita moartă a unui soț care își înșela nevasta a fost acuzată că a blestemat-o pe soția acestuia și pe soacra lui, cu șapte demoni care trebuiau să fie exorcizați într-o ceremonie religioasă. Ritualul a fost realizat de Laura din Bogota din Columbia, care susține că a petrecut ultimii 15 ani luptând împotriva spiritelor rele și posedărilor demonice.

Potrivit mediumului și asistentului său, motivul acestei stranii posedări a fost iubita moartă a soțului fiicei. Nu s-au dezvăluit detalii cu privire la modul în care acesta a murit sau de ce voia să-i blesteme atât pe rivala sa în dragoste cât și pe mama ei, scrie Daily Star.

 

Mediumul a declarat  totuși că femeia moartă a reușit cumva să ajungă dincolo de mormânt și s-a folosit o păpușă pentru a își duce planul diabolic la bun sfârșit.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Fiica, in vârstă de 23 de ani, a fost prima care a fost „tratată”. O cameră a fost pregătită cu grijă și echipată cu toate instrumentele necesare pentru un ritual ca la carte. Pe pereți au fost atârnate picturi ale lui Hristos, iar aproape fiecare pe suprafață liberă a încăperii a fost pusă o figurină a Fecioarei Maria. De asemenea, au mai fost aduse și ulei sfințit și crucifixuri.

 

În timpul ritualului, mediumul, Laura și asistentul ei, purtând uniforme ale și plase de păr, se rugau fervent, pe măsură ce victima posedată se lupta. După o luptă lungă, demonul a părăsit corpul fetei, iar atenția mediumului s-a îndreptat către mama acesteia. Cu toate că a fost vorba de aceleași spirite, în cazul acesteia, ritualul a fost mult mai complicat.

 

Conform declarațiilor mediumului, acestea se recuperează cu grijă după lupta cu forțele malefice.