Încep REVOLTELE! Un primar avertizează: „Ferească-vă Dumnezeu de furia ţăranilor”

Încep REVOLTELE! Un primar avertizează: „Ferească-vă Dumnezeu de furia ţăranilor”

Până în prezent sunt peste 750 de focare depistate la nivel național cu pesta porcina africană. Au fost sacrificați sute de porci, iar locuitorii mai multor localități din țară au fost revoltați atunci când animalul pe care l-au crescut a fost declarat bolnav. Din cauza amplorii acestei situații fără precedent în țară au început să apară suspiciuni că boala ar fi reală

Un primar din judetul Vaslui iese la luptă cu autoritătile române. După opinia sa se sacrifică sute de mii de porci, în numele unei boli inventate de Uniunea Europeană, pentru a îngenunchea zootehnia românească.

Ciprian Tămaş, primarul comunei Şuletea, îi avertizează pe cei de la guvernare că nu va permite niciunei instituţii din România să vină în sat şi să omoare porcii oamenilor, pentru că toată nebunia cu pesta porcină africană este doar o mizerie inventată de personaje cu influenţă din UE.

“Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dăncilă!!! Opriţi acest act criminal! Nu mai fiţi slugile marilor puteri! Nu există nicio pestă porcină (africană, n.r.), nu mai insistati în a vă bate joc de români!! La Suletea voi fi în prima linie, vă asteptăm la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci! Aţi distrus tot ce se putea distruge în ţara asta! Aţi închis sute de abatoare în România! Acum vreti să desfiintati şi coteţele oamenilor din gospodării??? Ferească-vă Dumnezeu de furia ţăranilor!!!”, scrie Ciprian Tamas, pe contul său de Facebook.

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News