Erdogan merge in Iran să se întâlnească cu Putin

Erdogan merge in Iran să se întâlnească cu Putin

Președintele Recep Tayyip Erdogan va merge într-o vizită oficială în Iran, în data de 7 septembrie. Erdogan se va întâlni în Iran cu președintele țării Hassan Rouhani și cu președintele rus Vladimir Putin

Este de așteptat ca liderii vor aborda în cadrul întâlnirii în orașul Tabriz evoluțiile din Siria și  în special din regiunea Idlib, anunţă televiziunea naţională turcă.

Prima întâlnire pe tema siriană a celor trei lideri a avut loc în noiembrie la Soci, Rusia și a doua  pe 3 aprilie în capitala Ankara.

De asemenea, ministrul german de externe, Heiko Maas, se va deplasa în Turcia la începutul lui septembrie, înainte de o vizită importantă pe care preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, o va efectua la Berlin la sfârşitul aceleiaşi luni, au declarat surse pentru agenţia DPA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vizita lui Maas în Turcia este prevăzută să aibă loc pe 5-6 septembrie şi va include întâlniri cu oficiali guvernamentali, precum şi marcarea împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea Şcolii germane din Istanbul, potrivit surselor.