Bianca Drăgușanu spune ”Pas!”, refuză toate ofertele

Bianca Drăgușanu spune ”Pas!”, refuză toate ofertele

A încetat colaborarea cu Kanal D, dar a refuzat toate ofertele primite de la alte telviziuni, este vorba de Bianca Drăgușanu, care a primit mai multe oferte pe care însă nu a dorit să le ia în calcul.

Potrivit click.ro, Bianca Drăgușanu a refuzat un contract cu Antena 1. Ea ar fi fost chemată să facă parte din echipa vedetelor pentru noul sezon „Asia Expres”. Producătorii s-au gândit la o nouă serie de aventuri, în India. ”Bianca este obişnuită cu un anumit stil de viaţă şi îşi cunoaşte foarte bine limitele. Ştie că nu ar putea face faţă într-un format de acaest gen, de tip reality-show. De aceea a şi refuzat. În plus, ea nu vrea statut de concurentă sau de invitată la emisiuni. Dacă îşi dorea acest lucru, putea să rămână sub contract cu cei de la Kanal D, dar a preferat să-şi încheie toate socotelile cu ei”, au declarat apropiați ai vedetei pentru sursa citată.

La sfârșitul lunii iulie, Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, acolo unde a prezentat emisiunea „Te vreau lângă mine”, în locul Gabrielei Cristea. Locul Biancăi Drăgușanu va fi luat de Andreea Mantea, care va fi plătită cu 6.000 de euro, un salariu dublu față de cel al blondei.

 

Ne puteți urmări și pe Google News