Pro TV. UN NUME GREU ȘI-A ANUNȚAT PLECAREA. Concurența, următoare destinație? News alert în media

Pro TV. UN NUME GREU ȘI-A ANUNȚAT PLECAREA. Concurența, următoare destinație? News alert în media

Pro Tv continuă să fie postul cu cea mai mare audiență din România. Pe locurile 2 și 3 se situează, de obicei, Kanal D sau Antena 1. Postul din Pache Protopopescu și-a menținut poziția fruntașă chiar și atunci când mare parte din echipa de producție a migrat către rivalii din trustul Intact. Acum o altă angajată importantă din echipa Pro Tv pleacă din companie.

Este vorba despre Cristina Stănciulescu, PR Celebrities Pro TV,  care a avut contract timp de un an. Aceasta a declarat că, în perioada următoare se va concentra pe blogul personal – cristinastanciulescu.ro, pe care urmează să îl dezvolte, dar şi pe activitatea de consultanţă în comunicare şi strategie, potrivit paginademedia.ro, informează capital.ro.

Conform sursei citate, sarcinile funcției de PR Celebrities vor fi integrate în departamentul de comunicare al staţiei.

„Contractul meu cu Pro TV s-a încheiat. Voi continua cu proiectele mele personale. Mulţumesc Pro TV pentru această experienţă minunată, vom rămâne în legătură, de altfel. Colegilor mei, toată stima, vedetelor, un mare respect!”, a spus fostul PR Pro Tv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pro TV a precizat, de asemenea, că este vorba de expirarea contractului: „Colaborarea Cristinei Stănciulescu cu PRO TV va înceta la sfârşitul lunii iulie, conform contractului semnat când s-a alăturat echipei PRO TV. Îi mulţumim Cristinei pentru sprijinul acordat în proiectele din ultimul an şi îi urăm mult succes pe viitor!”, au menţionat oficialii Pro TV.

Cristina Stănciulescu a fost, până în 2015, publisher al revistelor Ringier (mai puţin Elle). Anterior, înainte de preluarea Edipresse de către Ringier, ea a fost redactor-şef al revistei Viva, timp de zece ani.