”Nu dăm sub 1 gram”- Iată ce reguli le impunea ”clienților” un traficant prins cu aproape 1 kg de cannabis

”Nu dăm sub 1 gram”- Iată ce reguli le impunea ”clienților” un traficant prins cu aproape 1 kg de cannabis

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat preventiv după ce polițiștii i-au găsit în locuință aproximativ un kilogram de ”iarbă”, dar și un ghid de reguli impuse clienților pentru a nu trezi nicio suspiciune.

„La data de 19 iulie 2018, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 3 percheziții în București. În urma activităților efectuate, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, în timp ce comercializa cannabis în interiorul locuinței. Totodată, polițiștii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cântare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la mărunțirea drogurilor, o râșniță electrică și 200 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Printre regulile pe care le impunea ”clienților” săi se numărau și următoarele: ”Nu dăm sub 1 gram”, ”Nu veniți neanunțați cu persoane necunoscute. Nu deschidem”, ”Folosiți liftul întotdeauna până la etajul 3. Niciodată la 4”, ”Nu lăsați alte persoane să vă aștept jos în scara blocului sau în fața lui. Sunt camere!”

Bărbatul a fost arestat preventiv, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Referitor la această acțiune, Poliția Română a scris următoarele pe Facebook: ”Am apreciat că respecta regulile de conviețuire socială și nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de cannabis și comprimatele de MDMA pe care le-am găsit la percheziție”