Ivanka Trump RENUNȚĂ la brandul de modă care îi poartă numele!

Ivanka Trump RENUNȚĂ la brandul de modă care îi poartă numele!

Fiica președintelui SUA, Ivanka Trump, a luat decizia de a închide compania de haine ce îi poartă numele. Această hotărâre vine la un an după ce fiica lui Donald Trump a decis să devină consilier la Casa Albă. Deși brandul său de haine și accesorii a înregistrat vânzări uriașe la începutul anului 2017, după ce tatăl său a fost ales președinte, Ivanka a decis să aleagă calea unei cariere în politică.

Începând cu anul trecut, brandul Ivankei Trump a întâlnit mai multe restricții din cauza funcției publice pe care aceasta o îndeplinește. Acestea au fost impuse cu scopul de a reduce potențialele încălcări ale legilor, precum folosirea Casei Albe pentru promovarea brandului. Datorită acestor limitări, Ivanka, care dorește să servească drept consilier senior al președintelui Donald Trump în continuare, a decis că este inutil să mențină afacerea funcțională, a declarat CNN. 

 

"Când am început acestă companie, nimeni nu ar fi putut prezice succesul pe care l-am avut. După 17 luni la Washington, nu știu când sau dacă mă voi întoarce la acest business, dar știu că acum mă focusez pe munca pe care o fac aici, la Washington", a afirmat Ivanka Trump într-o declarație. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că decizia "nu are nicio legătură cu performanța brandului și se bazează exclusiv pe decizia lui Ivanka de a rămâne în Washington pe o perioadă nedeterminată”. Cei 18 angajați, ce lucrau în mod activ, vor fi concediați. 

Ne puteți urmări și pe Google News