Lider ALDE: Tăriceanu a grăbit revocarea lui Kovesi

Lider ALDE: Tăriceanu a grăbit revocarea lui Kovesi

Vicepreședintele ALDE, deputatul Steluța Cătăniciu, a declarat, luni, că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a „grăbit" decizia președintelui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef DNA.

„În mod cert anunțul dlui Tăriceanu cred că a grăbit decizia președintelui. Însă chiar dacă a semnat decretul, rămâne un fapt fără precedent: mai mult de o lună de zile România a avut un președinte care a încălcat grav Constituția. Este foarte important care este motivul pentru care a preferat să încalce Constituția pentru un singur om. Sunt convinsă că mai devreme sau mai târziu vom afla", a declarat vicepreședintele ALDE.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, lider al ALDE, a declarat, duminică seara, că va susţine necondiţionat o eventuală decizie a Coaliţiei de guvernare PSD-ALDE privind demararea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis pentru nerespectarea deciziei CCR de revocare a lui Kovesi.

Ne puteți urmări și pe Google News