Bacalaureat 2018. GAFĂ MONUMENTALĂ a profesorilor | FOTO

Bacalaureat 2018. GAFĂ MONUMENTALĂ a profesorilor | FOTO

În febra examenului de Bacalaureat, cei care au comis o gafă monumentală au fost chiar profesorii de la un liceu din județul Argeș. În ziua în care a avut loc prima probă, la Limba şi Literatura Română, elevii au fost întâmpinați cu un anunț care conținea o mare greșeală gramaticală.

Prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, la Limba şi Literatura Română, a debutat, luni, cu o gafă din partea organizatorilor. La intrarea în Liceul Sanitar din Pitești,  trona un mesaj cu privire la ora la care elevii ar trebui să fie prezenți în sală. Numai că mesajul conținea o mare greșeală gramaticală, motiv de amuzament pentru toată lumea: „Accesul in centrul de examen a candidaților se face între orele 07:30-08:30”.  Forma corectă era: „Accesul in centrul de examen al candidaților se face între orele 07:30-08:30”, transmite argesenii.ro.

Aproape 127.000 de candidaţi au susţinut, luni, prima probă din cadrul Bacalaureatului, cea la Limba şi Literatura Română,. Examenul a început la ora 09:00 şi a durat trei ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sesiunea de Bacalaureat continuă pe 26 iunie, cu proba la Limba şi Literatura maternă (maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană), pe 27 iunie se va desfăşura proba obligatorie de profil, adică, matematică sau istorie şi ultima probă este cea la alegere, în funcţie de specializare şi este susţinută pe 28 iunie.