Rareș Bogdan, ATAC NEMILOS la adresa lui Tăriceanu: „Manipulatori ORDINARI! Acești ÎNGERI sunt foarte probabil FASCIȘTI”

Rareș Bogdan, ATAC NEMILOS la adresa lui Tăriceanu: „Manipulatori ORDINARI! Acești ÎNGERI sunt foarte probabil FASCIȘTI”

Jurnalistul Rareș Bogdan a publicat o serie de imagini în care apar copiii care au fost la proteste în Piața Victoriei. Prezentatorul le arată astfel lui Tăriceanu și a Liei Olguța Vasilescu cine sunt „adevărații fasciști” de la manifestații.

„Acesti “ingeri” sunt foarte probabil “fascisti”, “nazisti” si “extremisti” in mintea domnului Tariceanu si a celor de la o anumita televiziune ce vorbeste de “razboi civil” si “violente fara precedent”.

#rusine MANIPULATORI ORDINARI, iar Olguta Vasilescu care a mintit milioane de romani cu privire la sistemul salarial a cerut aseara pe pagina sa de facebook interventia cu tunuri de apa impotriva demonstrantilor pasnici din Piata Victoriei si din tara”, scrie Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Reaminim că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri că protestul spontan din Parlament reprezintă o manifestaţie fascistă, afirmând că "aşa au început fascismul şi totalitarismul în Europa. 

Tăriceanu a mai susţinut că ceea ce s-a întâmplat îi aduce aminte de anul 1990, când organizaţiile de tineret din PNL şi PNŢCD au solicitat să se vadă cu noua conducere a puterii instalate la Bucureşti, iar în Piaţa Victoriei au fost aşteptaţi de contramanifestanţii FSN. Acesta a mai anunţat că vor fi introduse prevederi care să nu mai permită astfel de acţiuni.

„Asta este o reflectare clară a mentalităţii politice pe care un partid, USR, o are despre modul în care lupta politică se duce în democraţie. Aceste manifestări sunt de tip fascist. Aşa a început fascismul şi totalitarismul în Europa, şi comuniştii, după război, prin violenţă, ca să acapareze puterea. Ei bine, atâta timp cât eu sunt preşedinte al Senatului, eu nu permit să închid ochii, să mă fac că nu văd şi să tolerez astfel de atitudini”, a spus Tăriceanu referitor la protestul care a avut miercuri loc în Palatul Parlamentului.

Câţiva protestatari #rezist s-au aflat pe holul de la plenul reunit al Parlamentului, săptămâna trecută, în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă, strigând ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”. În acelaşi timp, s-au adunat protestatari şi în faţa Parlamentului, în Parcul Izvor, iar din boxe se auzea ”Imnul golanilor” din iunie 1990. Agenţii de pază din Palatul Parlamentului au vrut să îi evacueze pe protestatari şi au susţinut că ar fi fost invitaţi de parlamentarii USR. Protestatarii s-au aşezat pe jos pentru a nu fi evacuaţi.