Regina Letizia a Spaniei s-a inspirat VESTIMENTR, pentru întâlnirea cu Melania Trump, din filmul „Blonda de la Drept”

Regina Letizia a Spaniei s-a inspirat VESTIMENTR, pentru întâlnirea cu Melania Trump, din filmul „Blonda de la Drept”

Cine s-ar fi gândit că Regina Letizia a Spaniei ar putea să se îmbrace în roz, din cap până în picioare, la întâlnirea de la Casa Albă cu Melnaia şi Donald Trump? Nimeni, cu siguranţă, deoarece culoare roz nu este inspirată la întâlniri oficiale de rang înalt. Să vii ca păpusa Barbie sau ca Elle Woods din „Blonda de la Drept”, este prea îndrăzneţ.

Din "nu va fi decât o frumoasă statuie" la "ne lipsea o Barbie la Casa Albă" este gama de comentarii care au precedat sosirea Melaniei Trump la Casa Albă alături de soțul ei, acum un an și jumătate, iar acum istoria se repetă la un oaspete regal.

Un exemplar stilistic îndrăzneţ am văzut la stylish-ul Letiziei, afaltă în vizită oficială la Casa Albă alături de soțul ei, Felipe. Melania a ales pentru  întâlnirea cu fosta jurnalistă a televiziunii de stat, o rochie fără mâneci lungă până sub genunchi, în nuanțe diferite de verde și  nisipiu, cu broderie albă florală  foarte feminină şi sofisticată. Iar Letizia a mers pe culoarea roz cu nasturi preţioşi plasaţi pe șolduri și curea argintie, semnată de  Michael Kors, designerul preferat al Melaniei.

O rochie  roz poate fi un pic prea adolescentină, mai ales în comparație cu cea purtată de Melania, care a generat un scurtcircuit la limitele paradoxului: să semene cu o Barbie în zilele noastre, toată în roz, de la pantofi până la geantă a fost, totuşi, a fost prea mult... Şi, ca o concluzie: tot Melania rămâne, deocamdată, etalonul eleganţei, rafinamentului şi bunului gust la fiecare apariţie publică, mai ales de când este Prima Doamnă a Amreicii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Melania Trump-Facebook