Ludovic Orban i-a catalogat „firimituriști” pe parlamentarii care au plecat de la PNL în ALDE

Ludovic Orban i-a catalogat „firimituriști” pe parlamentarii care au plecat de la PNL în ALDE

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a catalogat, luni, pe parlamentarii care au demisionat recent din partid drept „firimiturişti" și că „adevărații liberali rămân alături de PNL”, mai ales, în aceste moment, când Opoziția se află în pragul unei bătălii decisive pentru România.

„PNL va da această bătălie cu la fel de multă energie şi cu la fel de multă încredere în succes, chiar dacă unii dintre cei care au primit voturile oamenilor fiind candidaţi din partea PNL au preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor alături de şeful firimituriştilor, respectiv domnul Tăriceanu, firimituriştii fiind aceia care sunt de fapt în sufrageria lui Dragnea şi se mulţumesc cu firimiturile care cad de pe masa lui Dragnea. Ce să le spun acestor firimiturişti decât drum bun, cale bătută? Adevăraţii liberali rămân alături de PNL, mai ales acum, când suntem în pragul unei bătălii decisive pentru România", a spus Orban după Biroul Executiv al PNL.

 

De altfel, Orban a mai spus că înaintea unei moţiuni de cenzură este normal ca unii „mai slabi de înger" să dezerteze pentru tabăra adversă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Înaintea unei bătălii decisive pentru România este normal ca unii să fie mai slabi de înger şi să părăsească linia frontului şi să dezerteze în tabăra adversă. Aşa este. În ceea ce îl priveşte pe domnul Zamfir, ştiţi că era în procedură de excludere, iar în privinţa domnului Marius Nicoară, nici măcar nu mai este membru PNL. Domnul Nicoară nu mai este membru PNL în conformitate cu statul PNL", a adăugat Orban.

Şeful liberalilor a anunţat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă miercuri.

Recent, deputatul Daniel Olteanu și senatorii Ion Popa şi Daniel Zamfir au demisionat din PNL.