TUDOREL TOADER îi cere EXPLICAȚII PROCURORULUI GENERAL: „Cum este posibil?”

TUDOREL TOADER îi cere EXPLICAȚII PROCURORULUI GENERAL: „Cum este posibil?”

Augustin Lazăr a fost luat la rost de ministrul Justiției, Tudorel Toader, chiar în timpul ședinței CSM în care a fost audiat candidatul pentru funcţia de procuror-şef DIICOT.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, îi cere socoteală procurorului general Augustin Lazăr, chiar în şedinţa CSM în care este audiat candidatul pentru funcţia de procuror-şef DIICOT. Toader vrea să ştie cum este posibil ca procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov să ceară suspendarea deciziilor CCR.

„Ei vin de la INM, au fost pregătiţi, dar să ne ceară să suspendăm deiziile CCR este cu totul şi cu totul inacceptabil. Poate domnul general ne explică... Vom solicita o întrevedere cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Cum este posibil, domnule general, ca un grup de procurori să ceară supendarea deciziilor CCR şi alte lucruri de acolo?", a afirmat Tudorel Toader la CSM. Augustin Lazăr se afla pe scaunul de lângă ministru.

Tudorel Toader făcea referire la o scrisoare deschisă a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care au cerut suspendarea oricărei decizii a CCR pe legile justiţiei până la răspunsul Comisiei de la Veneţia

Ne puteți urmări și pe Google News