VREMEA. Temperaturi în SCĂDERE. Ne așteaptă PLOI TORENȚIALE și DESCĂRCĂRI ELECTRICE

VREMEA. Temperaturi în SCĂDERE. Ne așteaptă PLOI TORENȚIALE și DESCĂRCĂRI ELECTRICE

Vremea din 4 iunie continuă să fie instabilă. ANM anunță furtuni și descărcări electrice în prima zi din săptămână în București, dar și în alte regiuni din țară.

Dacă pentru ziua de duminică, 3 iunie, prognoza meteo ANM anunță cod galben de ploi și instabilitate accentuată în zonele de munte, precum și în Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, nici ziua de luni, 4 iunie, nu se va modifica prea mult, Vor fi averse care vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

Aceste manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala și la începutul săptămânii viitoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor, scrie Antena1.

Furtuni cu fulgere sunt anunțate la munte, la început de săptămână. Temperaturile se mențin la valorile de duminică, 3 iunie, maxima zilei fiind de 23°C, iar minima nopții de 12°C. Vantul va sufla moderat, cerul se va menține parţial înnorat, iar șansele de ploaie sunt extrem de mărite atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații atinge de  5 l/m². 

Ne puteți urmări și pe Google News

Ploile se mențin pe tot parcursul săptămânii.