Ce făceau masculii sexy ai Hollywood-ului în timp ce nevestele lor erau în travaliu

Ce făceau masculii sexy ai Hollywood-ului în timp ce nevestele lor erau în travaliu

Ryan Reynolds e de departe cel mai haios dintre toți. Dar, de dragul nevestelor lor, lucruri ciudate au făcut și John Travolta, Tom Cruise, Orlando Bloom, Jeffrey Dean Morgan și Matthew McConaughey.

Amuzantul Ryan Reynolds (îl știți din Deadpool) nu scapă o ocazie să facă glume pe seama superbei sale soții, Blake Lively. Supărat că ea nu vrea să-i dezvăluie ce se întâmplă cu personajul pe care-l joacă (Emily Nelson, în filmul „Un simplu favor”), Ryan a ieșit la atac. „Îmi poți spune. Suntem căsătoriți. M-ai dus, odată, cu mașina până la spital în timp ce erai în travaliu! Deci, ce s-a întâmplat cu Emily?”, a scris el pe Instagram. T

ot acolo, anul trecut scrisese: „Să devii tată nu înseamnă doar să mănânci o pungă cu ursuleți din jeleu în timp ce nevastă-ta naște. Înseamnă să te simți confortabil cu o eroină mondială”.

N-a avut voie nici la toaletă

Ne puteți urmări și pe Google News

Cînd Miranda Kerr i-a adus pe lume băiatul, Orlando Bloom a avut de suferit. Flyn, băiețelul lor, a avut peste 4 kilograme, iar de durere, Miranda nu l-a lăsat o clipă pe Orlando să plece de lângă ea. Nici măcar până la toaletă, așa că actorul a trebuit să-și facă nevoile într-o sticlă, în sala de nașteri.

În liniște deplin te deplină

John Travolta și Tom Cruise au ceva în comun. Amândoi sunt adepții cultului Scientology. Drept urmare, nevestele lor, Kelly Preston și Katie Holmes (a divorțat între timp de Cruise), și-au adus copiii pe lume în liniște totală! Nimeni n-a avut voie să scoată un pîs în sala de nașteri!

Și-a moșit ambii copii

Jeffrey Dean Morgan (îl vedeți în The Walking Dead) a dat dovadă de mai mult curaj. El a povestit revistei People că a adus pe lume ambii copii pe care-i are cu soția sa, actrița Hilarie Burton.

„Nu am apelat la doctori, ci la o moașă, așa că am adus pe lume amândoi copiii noștri. Prima dată habar n-aveam, a fost șocant să particip la așa ceva. Credeam că o să o țin de picior, că o să-i spun să respire, și nu eram pregătit când a trebuit să o fac. A doua oară am fost un pic mai bine pregătit, imediat ce i-a ieșit capul, am prins-o de obraji și-am scos-o. A fost minunat!”

 

Dans brazilian

Pentru că travaliul nevestei dura prea mult, durul Matthew Mcconaughey a invitat-o la dans. În 2008, după ce Camila Alves i-a născut primul copil, un băiețel pe nume Levi, actorul a povestit fanilor: „Contracțiile au încept. Am avut un travaliu de 14 ore, Camila și eu. Am stat acolo cu ea, chiar între picioarele ei. Am pus muzică tribală și am dansat pe ea. Am fă- cut pe DJ-ul cu muzica asta braziliană”.

Muzică și aplauze

Nick Cannon, fostul soț al celebrei cântărețe Mariah Carey, i-a făcut acesteia toate poftele. Diva a vrut să meargă la spital într-un Rolls-Royce Phantom și a cerut ca nașterea să aibă loc pe o anumită melodie. „A vrut să fie sigură că gemenii Monroe și Moroccan vin pe lume nu doar pe muzică cântată de ea, ci exact pe o înregistrare live a melodiei „Fantasy”. Așa că gemenii s-au născut fix când erau aplauzele”, a povestit Nick Cannon. La final, cuplul a ascultat împreună cu nou-născuții melodia „We Belong Together” („Aparținem unul celuilalt”).