PERVERS RECIDIVIST, reținut de POLIȚIE. Scene ORIPILANTE în fata unei fetițe de 12 ani

PERVERS RECIDIVIST, reținut de POLIȚIE. Scene ORIPILANTE în fata unei fetițe de 12 ani

Un pervers care se dezbrăca și se masturba în fața femeilor a fost reținut după ce oripilat o fetiță de 12 ani. Copilul s-a speriat după ce l-a văzut gol în scara blocului. Viorel Boșnea este economist de profesie și fusese eliberat, sub control judiciar, pentru aceleși gen de fapte comise în lunile ianuarie și aprilie.

Polițiștii de la Secția 15, din București, l-au reținut, joi, pe Viorel Boșnea, de 42 de ani, un pervers care se dezbrăca și se masturba în fața femeilor. Individul, economist de profesie, a ajuns în arest după ce a oripilat o fetiță de 12 ani care l-a găsit în scara blocului în care locuiește gol pușcă și în timp ce săvârşea actele de onanism. Micuța s-a speriat și a intrat, repede în casă, și i-a spus mamei ce a pățit. Femeia a sunat la 112, în jurul orei 14.45.

Sosiți la fața locului, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au făcut verificări și au aflat că, în aceeași zi, o altă femeie a observat, în jurul orei 14.50, un bărbat complet dezbrăcat, în aceeaşi ipostază. Atunci când a văzut-o, bărbatul a fugit pe scări.

Polițiștii au verificat și înregistrările surprinse de camera de luat vederi din scara blocului și, astfel, l-au identificat pe autor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anchetatorii au aflat că faţă de Viorel Boșnea era dispusă măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea a două fapte similare, la data de 12 ianuarie şi 18 aprilie a.c., pe raza Secţiei 13 Poliţie. La acel moment a fost reţinut, iar ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Acum, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, cu Viorel Boșnea în stare de reţinere. Perversul urmează să fie prezentat magistraţilor.