Cazul care a șocat America: bona care a înjunghiat copiii de care avea grijă, condamnată pe viață

Cazul care a șocat America: bona care a înjunghiat copiii de care avea grijă, condamnată pe viață

Caz șocant în statele unite. O femeie din New York a fost condamnată la închisoare pe viață, după ce a înjunghiat mortal o fetiţă de şase ani şi un băieţel de doi ani, pe care ăi avea în grijă.

 Yoselyn Ortega în vârstă de 55 de ani lucra de doi ani pentru respectiva familie, și avea în grijă doi copii mici, o fetiţă de şase ani şi un băieţel de doi ani, pe care i-a înjunghiat, cu sânge rece, fără motiv.

Ortega avea ca poză de profil pe Facebook o poză în care îi ținea pe cei doi copii în brațe. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Cazul datează încă din 2012, însă autoritățile abia acum au reușit să încheie procesul.  Povestea a făcut înconjurul lumii, părerile fiind împărțite, iar la un moment dat, câțiva oameni chiar inițiaseră pe Facebook o campanie de susținere a bonei nevinovate. 
Judecătorii au decis însă, ieri, că femeia este vinovată pentru săvârșirea celor doua crime oribile. 
 
Inițial, bona ucigașă a vrut să scape de pedeapsă, afirmând că nu este nu este responsabilă de faptele ei pentru că este bolnavă mintal, dar a fost contrazis de psihiatri. 
 
În instanță, Ortega a declarat că ea nu își amintește de momentul în care i-a înjunghiat pe cei mici și spune că a fost posedată de diavol. 
 

Înainte de a comite crima cu sânge rece, femeia îi trimisese surorii sale niște acte, iar fiului său, bijuterii de familie. 

Procurorii  au ajuns la concluzia că motivul crimei ar fi invidia. 

Femeia ajunsese să îi urască pe cei doi copii din cauza faptului că părinții lor aveau o situație financiară bună și o viață implinită. Mai mult, bona ucigașă era nemulțumită de faptul că mama copiilor o punea să facă și curățenie în casă.