ALERTĂ. Incendiu la SPITAL. Aproape 160 de pacienți, EVACUAȚI

ALERTĂ. Incendiu la SPITAL. Aproape 160 de pacienți, EVACUAȚI

Alertă de incendiu la un spital din județul Argeș. Două etaje au fost cuprinse de fum, iar 158 de pacienți au fost evacuați.

Panică la un spital din județul Argeș. Luni diminineața, în jurul orei 6.30, cei 158 de pacienți internați au fost treziți de fumul gros care se manifesta la nivelul a două dintre etajele clădirii Spitalului de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei”, din localitatea Valea Iaşului.

Cea mai mare parte a bolnavilor internați au fost evacuate de personalul medical. Sosiți la fața locului, pompierii ISU Argeș au scos din clădirea cuprinsă de fum 17 pacienți, dintre care doi pe targă. Din fericire, evacuarea s-a făcut la timp, iar pacienții nu au avut de suferit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că alerta a fost dată în jurul ore 6:30, autorităţile fiind sesizate că la spital este o mare degajare de fum. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Au fost trimise două autospeciale şi o ambulanţă. „Şi noi am participat la evacuarea pacienţilor", a declarat Epure, care a precizat că energia electrică este intreruptă în clădire pentru a se putea stabili cauza incendiului.

Reprezentantul ISU a spus că incendiul nu s-a manifestat cu flacără, ci doar cu degajare foarte mare de fum, şi nicio persoană nu a fost rănită.

La această oră, incendiul este lichidat, iar pacienţii revin în saloane.