ACCIDENT între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un AUTOCAR cu 30 de pasageri a intrat într-o MAȘINĂ. Două persoane sunt ÎNCARCERATE

ACCIDENT între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un AUTOCAR cu 30 de pasageri a intrat într-o MAȘINĂ. Două persoane sunt ÎNCARCERATE

Un accident a avut loc, duminică, în județul Argeș, pe drumul dintre Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un autocar, în care se aflau 30 de oameni, dintre care 13 sunt copii, s-a ciocnit cu o mașină în care se aflau alte trei persoane.

În urma acestui accident, persoanele aflate în autoturism au fost rănite ușor, dar două dintre ele erau încarcerate, la momentul sosirii forțelor de ordine și a echipajelor de intervenție.

 

Conform primelor informații, niciunul dintre cei aflați în autocar nu a fost rănit. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș transmite că impactul a avut loc în satul Prislopu Mare, comuna Drăganu din județul Argeș, potrivit Mediafax.   

Ne puteți urmări și pe Google News

Forțele de ordine transmit că șoferul mașinii a produs accidentul, în momentul în care nu s-a asigurat pentru a întoarce.

„Pe DN 7, în localitatea Drăganu-Olteni, judeţul Argeş, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. Cauza producerii a fost neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers de către şoferul autoturismului, impact în urma căruia au rezultat 2 persoane rănite uşor. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, în vederea acordării de îngrijiri medicale victimelor şi pentru efectuarea cercetării locului faptei. Valorile de trafic au crescut pe sensul de mers unde a avut loc accidentul, respectiv Râmnicu Vâlcea - Piteşti. Se estimează ca în 15 minute traficul să fie reluat în condiţii normale”, transmitea centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la ora 18.30.