Ponta reacționează după achitarea lui Toni Greblă. „Când am văzut ce s-a întâmplat cu struți (...) România a luat-o razna în 2015”

Ponta reacționează după achitarea lui Toni Greblă. „Când am văzut ce s-a întâmplat cu struți (...) România a luat-o razna în 2015”

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sâmbătă seară despre achitarea fostului judecător de la Curtea Constituțională Toni Greblă. Amintim că Toni Greblă a fost achitat vineri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce a fost trimis în judecată de DNA. Instanţa a decis şi ridicarea sechestrului dispus de procurori în acest caz.

„Îmi pare rău pentru ce a pățit. Eu l-am susținut pentru CCR și când am văzut ce s-a întâmplat cu struți, cu nu știu ce, mi-a fost clar că în România a luat-o razna în 2015”, a spus Victor Ponta, la România Tv.

Un fost judecător al CCR cere DEMISIA lui Laurei Kovesi: „Luminile s-au stins...”

 

Fostul judecător CCR Toni Greblă a fost achitat vineri de judecătorii de la Curtea Supremă în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, constituirea unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii. Decizia instanței nu este definitivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

La rândul său, Victor Ponta a primit o decizie de achitare, în primă instanță în dosarul Turceni-Rovinari, în care este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor.