Un bărbat gelos și beat și-a hărțuit soția în trafic, până a scos-o în decor I VIDEO

Un bărbat gelos și beat și-a hărțuit soția în trafic, până a scos-o în decor I VIDEO

Accident ”conjugal” pe o șosea din Banat. Un soț gelos și-a urmărit soția în trafic, până a făcut accident.

Polițiștii de la Serviciul Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin îl anchetează pe șoferul unui Volkswagen Passat de culoare albă, care, după ce s-a îmbătat zdravăn, nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se răfuiască în trafic cu soția sa care a încercat să fugă de acasă, ca să aibă liniște, al volanul altei mașini.

Bărbatul a lovit din spate Opel-ul condus de soție iar la un moment dat a reușit chiar să o scoată în décor,  din fericire, fără ca aceasta să fie rănită. Individul și-a continuat apoi drumul, până s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune.

Incidentul a avut loc pe drumul Lupacului din municipiul Reșița. Când a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, șoferul s-a dovedit că avea o alcoolemie de 1 mg/l alcool pur în aer expirat. El a fost transportat la spital, pentru recoltarea de probe biologice, unde a urmat un scandal pe cinste, bărbatul amenințând deopotrivă medicii și polițiștii. Martorii relatează că acesta a strigat în gura mare că are ”pile” la conducerea Inspectoratului Județean Caraș-Severin. ( Sursa foto - video: Reper24)

Ne puteți urmări și pe Google News