ÎNTÂLNIRE de GRADUL ZERO. TRAIAN BĂSESCU s-a întâlnit cu OAMENII LUI DONALD TRUMP chiar la BUCUREȘTI

ÎNTÂLNIRE de GRADUL ZERO. TRAIAN BĂSESCU s-a întâlnit cu OAMENII LUI DONALD TRUMP chiar la BUCUREȘTI

Traian Băsescu s-a întâlnit la București cu o delegație trimisă din SUA de către Partidul lui Donald Trump, Partidul Republican. Alături de fostul președinte al României au mai fost și Eugen Tomac și Valeriu Steriu.

O delegație a Partidului Republican din SUA a sosit la București pentru a se vedea cu cei din conducerea PMP. Traian Băsescu, împreună cu Eugen Tomac și Valeriu Steriu au fost vizitați de Elroy Sailor, strateg și membru al echipei de tranziție a președintelui SUA, Donald Trump, Laurel Bennett și Sorin Roiban, președinte al National Committee of Romanian-American Republicans.

„Am avut astăzi onoarea de a fi gazde, la București, a unei delegații a Partidului Republican din Statele Unite ale Americii.

Împreună cu președintele Traian Băsescu și președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, am discutat, la sediul central al Partidului Miscarea Populară, despre politică și economie, despre planuri și strategii, dar, mai ales, despre proiecte și colaborări viitoare în interesul românilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Invitații noștri republicani, domnul Elroy Sailor, strateg și membru al echipei de tranziție a președintelui SUA, Donald Trump, doamna Laurel Bennett și domnul Sorin Roiban, președinte al National Committee of Romanian-American Republicans, au fost deschiși și extrem de interesați să se implice în toate acțiunile de apărare și promovare a principilor și valorilor unei democrații sănătoase.

Sunt convins că după această vizită vom construi punți politice transatlantice foarte solide.

Make România Great Again!”, scrie Eugen Tomac, pe pagina personală de Facebook.