MOARTE GROAZNICĂ în minivacanța de 1 mai. Și-a găsit sfârșitul ELECTROCUTAT la DUȘ | VIDEO

MOARTE GROAZNICĂ în minivacanța de 1 mai. Și-a găsit sfârșitul ELECTROCUTAT la DUȘ | VIDEO

Moarte groaznică pentru un bărbat din județul Cluj. La 36 de ani, omul s-a electrocutat în timp ce făcea duș, în casa părinților din comuna Nima, acolo unde venise în minivacanța de 1 mai.

La 36 de ani, un bărbat din Cluj-Napoca a murit, sâmbătă seara, în localitatea clujeană Nima, după ce s-a electrocutat sub duș. Bărbatul venise în acest sfârșit de săptămână, împreună cu părinții  la casa familiei din localitatea Nima. Tânărul de lucrase toată ziua în grădină, iar în jurul orei 19.00 a terminat munca și s-a dus în baie să facă un duș.

Acolo a fost găsit de mama lui, câteva minute mai târziu, căzut pe gresie cu dușul pe piept. Femeia a sărit imediat să-și ridice fiul, dar s-a electrocutat, atunci realizând ce s-a întâmplat cu fiul ei, transmite someseanul.ro.

Speriată, femeia a dat alarma, iar la fața locului au ajuns, în scurt timp, o ambulanță cu medic de la Dej, dar și un echipaj de poliție.

Medicii au început, imediat, manevrele de resuscitare, chinuindu-se preț de peste o oră să-l readucă la viață pe tânărul electrocutat. Din păcate, într-un final personalul medical a fost nevoit să declare decesul victimei.

Din primele cercetări, tânărul s-a electrocutat sub duș din cauza unei defecțiuni la boilerul electric. Dispozitivul ar fi făcut un scurtcircuit. Șocul provocat de curentul electric l-a doborât pe tânăr, în momentul în care acesta a pășit sub duș.

Polițiștii au deschis un dosar penal și așteaptă rezultatul necropsiei.