Nelu Ploieşteanu, în doliu. A MURIT BĂIATUL SĂU, în vârstă de numai 28 de ani. Breaking news

Nelu Ploieşteanu, în doliu. A MURIT BĂIATUL SĂU, în vârstă de numai 28 de ani. Breaking news

Familia lui Nelu Ploieșteanu este în doliu. Băiatul acestuia a murit vineri noapte, la vârsta de 28 de ani. Fosta soție a artistului avea grijă de el, acesta fiind ținut la pat de mai bine de 20 de ani.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. de la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie.

„Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibeloul.  Mihăiţă este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei”, spunea Nelu Ploieșteanu despre situația fiului său.

„Pentru noi este un copil normal. Este îngerul familiei noastre”, a susţinut şi Elena Ploieşteanu, care s-a arătat şocată atunci când un doctor i-a sugerat, cu 22 de ani în urmă, să-i ia viaţa fiului bolnav, scrie Spynews.

Ne puteți urmări și pe Google News

„I-a spus: “Dacă vrei să scapi fă-i un duş şi dă drumul la toate geamurile. O să-l prindă curentul şi o să moară”. Când a auzit-o a început să plângă şi a ieşit din spital”, a mai dezvăluit artistul.