O țară întreagă este în DOLIU. O tragedie SPORTIVĂ s-a petrecut în Săptămâna Mare. O echipă întreagă a PIERIT într-un ACCIDENT

O țară întreagă este în DOLIU. O tragedie SPORTIVĂ s-a petrecut în Săptămâna Mare.  O echipă întreagă a PIERIT într-un ACCIDENT

O nouă tragedie s-a produs, vineri seară, după ce autocarul care transporta mai mulți sportivi a fost implicat într-un accident groaznic. În urma incidentului, peste 10 persoane și-au pierdut viața, iar mai multe persoane se află în stare gravă.

Un accident rutier produs în Canada în care a fost implicat un autocar ce transporta o echipă de tineri hocheişti s-a soldat cu moartea a 14 persoane şi rănirea altor 14, a anunţat sâmbătă presa locală, citată de AFP, potrivit agerpres.ro.

Trei dintre persoanele rănite se află în stare gravă.

Accidentul a avut loc în vestul Canadei, un autocar şi o semiremorcă ciocnindu-se pe o şosea rurală din provincia Saskatchewan. Autocarul transporta o echipă de hochei juniori, care urma să participe la un turneu regional, potrivit publicaţiei Saskatoon StarPhoenix.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau a avut deja o reacție în urma tragediei, scriu jurnaliștii de la Digi24.

„Nu pot să-mi imaginez prin ce trec aceşti părinţi”,  a scris premierul pe Twitter.

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 17.00 (01.00 ora României), pe autostrada 35, la nord de Tisdale.