ATAC CRIMINAL înainte de Înviere. Un tânăr a fost ÎNJUNGHIAT PE STRADĂ. Urmează o FILMARE ŞOCANTĂ

ATAC CRIMINAL înainte de Înviere. Un tânăr a fost ÎNJUNGHIAT PE STRADĂ. Urmează o FILMARE ŞOCANTĂ

Un adolescent a fost victima unui atac sângeros, vineri, care a șocat opinia publică. Imaginile care au apărut după incident arată filmul tragediei. Camerele video au surprins momentul în care băiatul cade la pământ, după ce un atacator necunoscut ar fi înfipt un cuțit în el, în plină zi, pe stradă.

Incidentul nu este unul izolat. Este doar unul dintre cele trei atacuri care au avut loc, într-un răstimp de 90 de minute, la Londra, joi, relatează The Sun. Videoclipul a apărut repede pe rețelele de socializare și arată cum tânărul și cei strânși în jurul lui încearcă disperat să oprească sângele care țâșnește pe asfalt.

 

„Carnagiul din Londra” a început în jurul orei locale 18.00, când doi adolescenți de 15 ani au fost înjunghiați în zona Mile End, înainte ca un al treilea, în vârstă de doar 13 ani, să fie atacat, aproape de ora 19.00, în Newham.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot joi, atacurile au afectat și alte zone al capitalei britanice, după ce un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost înjunghiat în Walthamstow, în jurul orei prânzului. După ora 19.00, un alt băiat a fost atacat cu brutalitate în Ealing Broadway. Nu se cunosc detaliile fiecărui atac în parte, dar forțele de ordine transmit că este vorba de un total de șapte victime.

Trei suspecți au fost arestați în urma atacurilor sângeroase.

Filmarea care arată două dintre urmările incidentelor poate fi văzută AICI. Avertizăm că este vorba despre imagini care vă pot afecta emoțional.