LIGA I. Gică Hagi, ECHILIBRAT după victoria de la Iași. „Nu cred că ne putem lupta la titlu”

LIGA I. Gică Hagi, ECHILIBRAT după victoria de la Iași. „Nu cred că ne putem lupta la titlu”

FC Viitorul s-a impus, vineri, pe terenul formației CSM Poli Iași, scor 2-0, într-o dispută din etapa a 4-a a play-off-ului campionatului intern.

FC Viitorul a câștigat partida jucată, vineri, pe terenul celor de la CSM Poli Iași, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului campionatului intern. Dobrogenii au deschis scorul în repriza a doua, prin Mihai Voduț, cel care a punctat în minutul 59, și și-au dublat avantajul datorită lui Ianis Hagi (85). Întrebat dacă mai crede în șansele la titlu, Gică Hagi a răspuns, realist, că și-a luat gândul de la trofeul pe care l-a câștigat anul trecut.

„Suntem singurii din campionat care am reușit cele trei victorii cu Iașiul în acest sezon. Arătăm bine. Ce e de menționat e că noi de când a început 2018 jucăm foarte bine. Am luat decizia în iarnă să ne bazăm pe jucători foarte tineri, cu căpitan tânăr. Mi-am asumat anumite riscuri când m-am bazat pe jucători atât de tineri din iarnă. Nu cred că ne putem lupta la titlu. Ar trebui ca CFR să nu mai joace. Ne luptăm pentru locul 3 anul acesta”, a spus Hagi la Look TV.

Ne puteți urmări și pe Google News