Andreea Mantea, de URGENȚĂ la spital, în Turcia. Declarații CUTREMURĂTOARE: „După o vârstă se întâmplă anumite lucruri”

Andreea Mantea, de URGENȚĂ la spital, în Turcia. Declarații CUTREMURĂTOARE: „După o vârstă se întâmplă anumite lucruri”

Celebra moderatoare de televiziune Andreea Mantea a ajuns, zilele trecute, la un spital din Turcia. În urma aceste întâmplări nefericite, vedeta a ţinut să explice de ce a ales să meargă peste hotare, deşi şi în România sunt medici foarte buni.

Potrivit declarațiilor recente ale vedetei, aceasta este conştientă că după o anumită vârstă unele lucruri se schimbă în organism, aşa că nu a stat pe gânduri şi a mers să se asigure că este bine. Drept urmare, și-a făcut un set de analize și un control de rutină la o clinică din Turcia, scrie Spy News. 

„Am plătit aici în ţară pentru nişte analize nişte preţuri foarte mari. (...) Am ales să merg în Turcia pentru a-mi face aceste analize, control de rutină am vrut eu să îl numesc. Se spune că după o vârstă de întâmplă anumite lucruri. Mi-a fost puţin teamă”, a spus Andreea Mantea. 

Andreea Mantea este o femeie singură și are un băiețel cu luptătorul MMA, Cristi Mitrea. Relația celor doi a ținut destul de puțin, iar vedeta își crește singură copilul după ce a fost părăsită de bărbatul iubit când era însărcinată în șase luni. 

Ne puteți urmări și pe Google News