Dragnea ARUNCĂ BOMBA SERII! Cum va fi ALES contracandidatul lui Iohannis la prezidenţiale. AVERTISMENT DUR pentru Tăriceanu

Dragnea ARUNCĂ BOMBA SERII! Cum va fi ALES contracandidatul lui Iohannis la prezidenţiale. AVERTISMENT DUR pentru Tăriceanu

Liviu Dragnea a declarat, luni seară, că știe deja cum va fi ales contracandidatul lui Klaus Iohannis pentru prezidenţialele din 2019.

Deşi se zvonea că alesul va fi din afara partidului sau PSD îl va susţine pe Călin Popescu Tăriceanu, Dragnea a negat. „Ditamai partidul cum să nu aibă candidat la preşedinţie PSD-ul. Nu vom avea candidat din afara PSD. Nu e normal aşa ceva, cred eu”, a anunţat Dragnea în direct la România TV.
 
Liviu Dragnea i-a răspuns președintelui PNL, Ludovic Orban, care le-a transmis membrilor din partid să „iasă cu parul” împotriva liderului PSD.
 
Șeful PSD a reacționat, luni seara, în direct la România Tv, precizând că partidul pe care îl reprezintă nu se va implica în „războiul de gherilă” cu PNL:
 
„Ludovic Orban a spus se va ieşi cu parul împotriva celor de la PSD. Asta arată la ce nivel a ajuns PNL ca nivel de discurs. Nu întoarcem obrazul şi nu băgăm în războiul ăsta de gherilă cu PNL. Nu mai acceptăm să stăm în poziţia ghiocelului”, a declarat Dragnea, la România TV.
Președintele PNL, Ludovic Orban, a ieșit duminică la atac cerându-le liberalilor să înceteze cu „blaturile” și precizând că de astăzi partidul este în ofensivă.
 
„Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om bland, care iubeste oamenii, care intotdeauna am preferat in actiunea politica sa conving, nu mi-a placut sa fiu ascultat de frica (...), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceste sa bata pasul pe loc din cauza ca 25% din partid nu munceste”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit News.ro.