AMBULANȚĂ pentru… AGRESOR, în timp ce VICTIMA ATACULUI cumplit al SOȚULUI așteaptă după MEDICI

AMBULANȚĂ pentru… AGRESOR, în timp ce VICTIMA ATACULUI cumplit al SOȚULUI așteaptă după MEDICI

Un bărbat din localitatea Călineşti, care şi-a înjunghiat concubina şi apoi a încercat să se sinucidă, a fost transportat la spital înaintea victimei, a cărei stare era mai gravă, o anchetă internă fiind demarată la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, pentru a se stabili dacă au fost respectate procedurile.

Potrivit primelor investigaţii, un bărbat în vârstă de 47 de ani din satul Cârstieni şi-a înjunghiat concubina, care are aceeaşi vârstă, apoi a încercat să se sinucidă. Vecinii au sunat la 112, după care o ambulanţă a ajuns la faţa locului şi l-a transportat la spital pe agresor.

 

Din declaraţiile martorilor reiese că ulterior au fost efectuate mai multe apeluri telefonice pentru a fi preluată şi victima agresiunii, însă li s-ar fi răspuns că nu sunt ambulanţe disponibile. În cele din urmă, un echipaj medical a transportat-o şi pe femeie la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am primit un pacient de sex masculin cu plagă în regiunea toracică, înjunghiată, stabil hemodinamic. A fost adusă şi o pacientă cu o plagă în regiunea latero-cervicală stângă şi dorso-toracică stângă. Nu era stabilă hemodinamic, hipotensiune, s-a intrat cu ea în sala de operaţii. (...) Era în şoc hemoragic, a fost adusă destul de târziu", a declarat medicul Anca Alexandrescu de la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Piteşti.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş a anunţat că a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili dacă a fost respectat protocolul, având în vedere că angajaţii de pe prima ambulanţă care a intervenit la faţa locului nu au solicitat un alt echipaj în sprijin şi pentru pacientă.